Valosel Oy

Soita +358 40 9134 625  –  Jätä: Huoltopyyntö tai Tarjouspyyntö

REFERENSSIT

Meillä on ollut ilo ja kunnia työskennellä mm. seuraavien yritysten kanssa:

NAL ASUNNOT OY

Nuorisoasuntoliitto ry eli NAL on vuonna 1971 perustettu, 24 paikallisen nuorisoasuntoyhdistyksen keskusliitto. NAL rakennuttaa ja vuokraa nuorisoasuntoja, tarjoaa asumisen sisältöpalveluja ja valvoo nuorten etuja. NAL Asunnot Oy ja asumisen sisältöpalveluja tuottava NAL Palvelut Oy ovat NAL:n tytäryhtiöitä.

NOPEAA REAGOINTIA JA JOUSTAVAA PALVELUA

”NAL Asunnot ostaa Valoselilta kerrostalokiinteistöjen sähkön korjaus- ja huoltotöitä. Tyypillisesti kyseessä on huoneistojen remonttien yhteydessä tehtävät sähkötyöt. Vanhemmissa kerrostaloissa työhön kuuluu valaistuksen uusiminen yleisiin tiloihin sekä valaistusratkaisut, esimerkiksi ohjausmuutokset energiatehokkaampiin led-ratkaisuihin.

Hyvät kokemukset aiemmista projekteista johtivat yhteistyöhön Valoselin kanssa. Valosel toteuttaa tehtävät moitteettomasti ja tuo meille avun sähkötarpeisiin. Yhteistyö sujuu ja palvelu on asiallista. Asiointi Valoselin kanssa on joustavaa ja yhteistyö kohteissa tapahtuu sovitusti. Valoselin henkilöstön nopea reagointikyky tekee yhteistyöstä miellyttävää.

Suosittelen Valoselia sähkötöihin myös muille!”

Harri Häll, kiinteistöpäällikkö

VESI 11 OY / REMONTTI 11 OY

Vesiykköset tekee kodin putki- ja lämmitysjärjestelmäremontteja pääkaupunkiseudulla. Yrityksen henkilökunta koostuu kokeneista suomalaisista ammattilaisista. Vesiykköset toteuttaa vuosittain 300-400 remonttia, ja sisaryhtiö Remonttiykkösten kautta saa samassa yhteydessä myös kylpyhuone- ja saunaremontit.

MUTKATONTA JA LUOTETTAVAA YHTEISTYÖTÄ

”Hankimme Valoselilta erilaisten lämpöpumppujen ja lvi-laitteiden, kuten varaajien, sähkötyöt. Valoselilla työskentelee jo valmiiksi meille tuttuja tyyppejä, jotka tiesimme entuudestaan koviksi ammattilaisiksi ja hyvää palautetta saaneiksi.

Valoselin kanssa asiointi on helppoa, nopeaa ja tuttua. Yritys on erittäin joustava, ammattitaitoinen ja ketterä, ja yhteistyö on aina sujunut mutkattomasti ja avoimesti. Asentajat ovat ammattitaitoisia ja vastaavat nopeasti toimeksiantoihin. Valosel on aina vastannut tarpeisiimme hyvin ja luotettavasti.

Suosittelen Valoselin palveluita myös muille!”

Jarno Wargh, toimitusjohtaja

SKANSKA / BOKLOK

Skanska on yksi Suomen suurimmista asuntojen, toimisto- ja tuotantotilojen sekä infrastruktuurin rakentajista ja projektikehittäjistä. BoKlok on Skanskan sekä asumisen, sisustamisen ja tuotekehityksen asiantuntija IKEA:n asuntokonsepti, joka keskittyy edullisten, fiksujen kotien rakentamiseen.

KIITETTÄVÄÄ ASENNUSJÄLKEÄ

”Skanska hankkii Valoselilta BoKlok-luhtitalokohteisiin aluesähköistyksen palvelut. Asuntojen sähkötyöt tulevat valmiina elementtien mukana, mutta Valosel toteuttaa muut sähkötyöt ulkovalaistuksineen ja pääkeskuksineen.

Valosel nousi hinnoittelullaan tarjouskilpailumme kärkeen, ja ensimmäinen urakka oli hinta-laatusuhteeltaan erinomainen. Yhteistyö on jatkunut seuraavissakin kohteissa mallikkaasti, ja asennusjälki on kiitettävällä tasolla. Valoselin sähkömiehet hoitavat hommat aikataulussa ja tarvittaessa myös joustavat, mikäli muutoksia tulee. Asiointi on mutkatonta ja vastaavat henkilöt ovat aina tavoitettavissa. He ovat aina valmiita vastaamaan esillä oleviin kysymyksiin ja auttamaan ongelmien ratkaisemisessa.

Valoselia voin ehdottomasti suositella muillekin. Laadun suhteen tekevät kiitettävää työtä ja hinnassakaan ei ole moittimista.”

Per Eerola, tuotantopäällikkö