Valosel Oy

Soita +358 40 9134 625  –  Jätä: Huoltopyyntö tai Tarjouspyyntö

Aurinkopaneelit

Autamme sinua aurinkosähköön siirtymisessä

Laske arvio paneeleiden hinnasta ja osallistu arvontaan!

Täytettyäsi lomakkeen saat arvion aurinkopaneeli-projektin tiedoista, sekä osallistut samalla arvontaan, jossa mahdollisuutena on voittaa jopa 6000€ arvoiset aurinkopaneelit omakotitaloon- tai mökille!

Aurinkopaneeleilla pienennät sähkölaskuasi

Aurinko on uusiutuva energianlähde, jota riittää miljardeiksi vuosiksi eteenpäin. Tarjoamme sinulle paneelit asennettuna vuosien ammattitaidolla. Aurinkopaneeleilla pienennät sähkölaskuasi, hiilijalanjälkeäsi ja kasvatat omavaraisuuttasi sekä osallistut tulevaisuuden energiantuotantoon.

Autamme sinua löytämään ratkaisun kohteeseesi

Kartoitamme sinulle sopivan ratkaisun kohteeseesi, jotta saat parhaan hyödyn aurinkosähköstä. Aurinkopaneelien hankinta on vuosikymmenien investointi, joten se kannattaa tehdä harkiten.

Asentamamme aurinkopaneelit ovat laadukkaita, ja Suomen ympäristöön soveltuvia. Tarjoamme paneeleita jokaisen toteutukseen sopivasti. Paneelit ovat myös ulkonäöltään siistejä, joten ne ovat tyylikäs valinta.

Aurinkopaneelit eivät edellytä aktiivista kunnossapitoa, joten ylläpitokustannukset ovat hyvin pienet. Paneeleiden käyttöikä on noin 30-40-vuotta.

Voit laskea sivun yläosasta löytyvällä laskurillamme arvion projektin laajuudesta.